domingo, 17 de febrero de 2013

El pack EMPRENedor@ de Grup aunTIC

Grup AUNTIC llança un producte únic al mercat:
PACK EMPRENedor@

Un emprenedor és una persona innovadora que porta la seva idea al mercat. Molta il•lusió, un bon Business Plan que validi la viabilitat del projecte i la convicció/sensació de que el negoci té possibilitats d’èxit, son las claus per emprendre amb seny.

Grup AUNTIC llança un producte especial per aquets emprenedors, el Pack EMPRENedor@. Un pack de serveis que potenciarà el negoci dels nous emprenedors i els convertirà directament en negocis 2.0 amb totes les tecnologies i software que una empresa que vol començar amb bon peu necessita. I el millor… tot a un preu molt ajustat, per a que la gran majoria dels emprenedors es puguin beneficiar.

Què inclou aquest pack?? Doncs molt fàcil. Inclou tot el necessari per a que un emprenedor que comença de zero no tingui que preocupar-se més que per treballar - ens explica Jesús Melcon un dels responsables de Grup AUNTIC- El Pack EMPRENedor@ inclou.: un portàtil, una impressora, software per portar la comptabilitat, la facturació, el control d’estocs, en definitiva la part administrativa. També desenvolupem una pàgina web del negoci i el donem d’alta a les xarxes socials més adients en funció del tipus de client que vol captar. D’aquesta manera l’emprenedor ja no està sol. Sinó que tindrà un comercial 24 hores al dia els 365 dies l’any que treballarà per ell: la pàgina web. On desenvoluparem els textos més adients per captar l’atenció dels potencials client. Donarem d’alta la seva fitxa d’empresa en els principals directoris empresarials online i a les xarxes socials. I finalment assessorarem a l’emprenedor per omplir periòdicament amb continguts de qualitat les mateixes.

És un pack molt complert que es pot ajustar a la mida de cada emprenedor. Però que fins ara ningú l’oferia, per això que és únic al mercat.

Creiem que funcionarà molt bé perquè gran part dels emprenedors troben molt farragós el moment d’engegar el projecte- continua el sr. Melcon- Troben suport per part dels centres de promoció econòmica de la ciutat, com Can Calderon a Viladecans, però totes aquestes eines que son claus per al seu negoci se les han de buscar una a una. Per això, molts cops, acaben deixant-les de banda, amb la importància que tenen per a un negoci del segle XXI. Aquesta ha estat una de les raons per les quals des de Grup AUNTIC hem decidit llançar el Pack EMPRENedor@. Perquè volem que totes les empreses, tots els emprenedors tinguin les eines necessàries per triomfar al mercat.

Us adjuntem el flyer amb el detall del pack.

Podeu accedir a la presentació de la nostra solució per emprenedors a Slideshare o ISSUU

http://issuu.com/auntic/docs/auntic_pack_emprenedor

http://es.slideshare.net/auntic/aintic-pack-emprenedor


No hay comentarios:

Publicar un comentario